Vi vill ha ditt nyhetstips!

  Du som läsare är en viktig del av vårt nyhetsarbete. Med din hjälp får vi fler ögon och öron som håller koll på vad som händer och vi kan berätta om fler nyheter. Det kan handla om allt från stora nyheter där du kan bidra med information, en bild eller en kontakt, men också om något som just du reagerat på.

  Hör av dig på telefon eller mejl

  Nyhetstips: 
Nyhetschefen 
Telefon: 0411-55 79 90.
  E-post: nyheter@ystadsallehanda.se
  Sportredaktion 
Telefon: 0411-55 78 15.
  E-post: sporten@ystadsallehanda.se
  Familjeredaktion 
Telefon: 0411-55 78 43
.
  E-post: familj@ystadsallehanda.se

  Meddelarskydd

  Enligt grundlag har du meddelarfrihet. Om du lämnar nyhetstips till oss har du rätt att vara anonym. Meddelarskyddet är grundlagsfäst och myndigheterna får inte försöka ta reda på vem du är.

  Att tänka på när du tar bilder!

  Det är viktigt att du som agerar läsarfotograf tänker dig för. När du fotograferar människor måste du tänka på deras integritet. Gå inte för nära och respektera människors privatliv. Detsamma gäller naturligtvis myndigheters avspärrningar och påbud.

   

  • Kontaktinformation

   Kundcenter

   Telefon: 0411-55 78 88

   Privatannonsering

   Telefon: 0411-55 79 79

   Utebliven tidning

   0771-87 30 34

   Dygnet runt på www.utebliventidning.se


  • Ystads Allehanda ingår i Skånemedia med Gota Media AB som majoritetsägare. I samma mediegrupp ingår även Borås Tidning, Ulricehamns Tidning, Blekinge Läns Tidning, Smålandsposten, Sydöstran, Barometern, OT, Östra Småland, Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda, Ölandsbladet, Kalmar läns tidning, Nybro Tidning och Växjöbladet Kronobergaren.

  © Copyright 2014 Ystads Allehanda Kundcenter, alla rättigheter reserverade