Ett kort fyllt med förmåner för dig!

  lustkortet_skaneSom prenumerant på något av Ystads Allehandas olika paket har du alltid tillgång till Lustkortet – ett kort fyllt med olika förmåner och erbjudanden.

  Alla erbjudanden finns tillgängliga i det mobila Lustkortet, som du själv laddar ned på Mina sidor efter att du har loggat in på ystadsallehanda.se. Du anger då ett mobilnummer och klickar sedan på “Skicka lojalitetskort”. Det skickas då ett sms till detta mobilnummer som ger dig tillgång till Lustkortet via mobilen.

  Du kan även enkelt se alla erbjudanden på lustkortet.se

  Nöjet är på din sida med ditt Lustkort!

  Vid köp av prenumeration via ystadsallehanda.se skickas inte ett fysiskt Lustkort ut automatiskt. Men givetvis har du tillgång till alla förmåner och erbjudanden via Lustkortet i mobilen.

  Vill du ha ett fysiskt Lustkort hemskickat till din adress? Eller har du problem med att ladda ned ditt mobila Lustkort?
  Kontakta kundcenter på kundservice@ystadsallehanda.se eller telefonnummer 0411-55 78 88.

  • kontaktinformation

   Kundcenter

   Telefon: 0411-55 78 88

   Privatannonsering

   Telefon: 0411-55 79 79

   Utebliven tidning

   0771-87 30 34 (måndag-lördag 07.00-09.00)

   Dygnet runt på www.utebliventidning.se


  • Ystads Allehanda ingår i Skånemedia med Gota Media AB som majoritetsägare. I samma mediegrupp ingår även Borås Tidning, Ulricehamns Tidning, Blekinge Läns Tidning, Smålandsposten, Sydöstran, Barometern, OT, Östra Småland, Kristianstadsbladet, Trelleborgs Allehanda, Ölandsbladet, Kalmar läns tidning, Nybro Tidning och Växjöbladet Kronobergaren.

  © Copyright 2014 Ystads Allehanda Kundcenter, alla rättigheter reserverade